Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongelukken op A58 door gladheid

Toegevoegd: 17-01-2019, 23.48 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Als gevolg van winterse buien zijn er donderdagavond op de A58 diverse ongelukken gebeurt.


Het eerste ongeval vond rond 20.45 uur plaats op de oprit van de N57 naar de A58 in de richting van Vlissingen. Hier raakten vier auto’s van de weg. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de voertuigen weggesleept. De weg was hiervoor enige tijd afgesloten.

Even na 21.00 uur vond er op de rijbaan van de A58 in de richting van Goes nog een ongeval plaats. Ook dit ongeluk vond plaats ter hoogte van Nieuw- en Sint Joosland. Hier is één auto weggesleept door het bergingsbedrijf.

Rond 22.00 uur moesten de bergers weer in actie komen voor wederom een ongeval ter hoogte van Nieuw- en Sint Joosland. Hier waren twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Één hiervan moest worden weggesleept.

Het KNMI heeft code geel afgeven voor gladheid door winterse buien. Vrijdagochtend is er kans op gladheid door het opvriezen van het wegdek. De waarschuwing voor Zeeland is van toepassing tot 08.00 uur.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren