Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Vrachtwagen geschaard op N57

Toegevoegd: 18-01-2019, 17.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

SEROOSKERKE (SD) - Op de N57 ter hoogte van Serooskerke op Schouwen zorgde een geschaarde vrachtwagen vanmiddag voor oponthoud.


De vrachtwagenchauffeur raakte rond 14.00 uur in een flauwe bocht van de weg en belandde deels in de berm. De chauffeur raakte bij het eenzijdige ongeluk niet gewond.

In eerste instantie was er één rijstrook open, het verkeer werd door de politie erlangs geleid. Rond 15.00 uur werden de weg én het naastgelegen fietspad afgesloten voor de berging van de vrachtwagen. Het verkeer werd omgeleid via Renesse.

Rond 15.45 uur was de vrachtwagen geborgen, maar de weg was op dat moment nog dicht omdat het wegdek nog moest worden schoongemaakt. Kort daarna werd de weg weer vrijgegeven.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren