Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie verricht aanhoudingen in Goes

Toegevoegd: 19-01-2019, 01.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft vrijdagavond in Goes twee personen aangehouden. Waarvan de twee worden verdacht is nog niet bekend gemaakt.


Meerdere politievoertuigen gingen rond 23.00 uur met spoed naar de Jacob Roggeveenstraat. Hier werden de twee personen aangehouden. De politie kon vannacht niet bevestigen of de aanhoudingen te maken hebben met een opstootje bij een café aan de Koningstraat vrijdagavond rond 21.20 uur. Hier werd mogelijk een mes getrokken bij een ruzie. Twee personen zouden hier zijn weggegaan.

Tijdens het transport van één van de verdachten werd deze onwel. Agenten hebben de politieauto onderaan de afrit van de A58 bij Heinkenszand geparkeerd en een ambulance gewaarschuwd. Deze heeft de verdachte onderzocht en naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren