Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen Goes vanwege steekpartij

Toegevoegd: 19-01-2019, 10.35 uur
De hulpdiensten bij het café in Goes.
De hulpdiensten bij het café in Goes.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De twee mannen die vrijdagavond aan de Jacob Roggeveenstraat in Goes werden aangehouden door de politie waren betrokken bij een steekpartij in een café eerder die avond. Dat heeft de politie vanmorgen bekend gemaakt.


Omstreeks 21.15 uur komen beide verdachten (21 - en 40 jaar) naar het café aan de Koningstraat om iets te drinken. De eigenaresse weigert drank te schenken omdat er nog een openstaande schuld is en één van de mannen een gebiedsverbod heeft. Daarna ontstaat tussen de jongste verdachte en twee andere cafébezoekers een schermutseling. De man deelt uit het niets een kopstoot uit aan de een en steekt de andere in zijn gezicht en schouder. Daarna verlaten beiden verdachten het café en verdwijnen richting de Vuilstraat.

Na de melding gaan diverse eenheden van de politie richting de Koningstraat. Er wordt onmiddellijk een onderzoek gestart en een zoekslag gemaakt naar de verdachten. De gewonde man is in een ambulance onderzocht en raakte gewond. Het gaat om een 49-jarige man uit Wemeldinge.

Rond 23.00 uur worden de verdachten gesignaleerd in de Jacob Roggeveenstraat en vervolgens aangehouden. Beiden mannen werden voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar een politiecellencomplex. Tijdens het transport van één van de verdachten werd deze onwel. Agenten hebben de politieauto onderaan de afrit van de A58 bij Heinkenszand geparkeerd en een ambulance gewaarschuwd. Deze heeft de verdachte onderzocht en naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (21-1-2019 om 17:59)
zo, zo, lijkt Vlissingen wel !
Han (20-1-2019 om 10:30)
Voor heel, heel lang opsluiten deze 2 mafketels.
Koos P. (19-1-2019 om 19:22)
J. Hoezo? Heb je er ook nog een rekening open staan?
J. (19-1-2019 om 13:02)
Wanneer sluit de gemeente dit café?
Cookie-instellingen beheren