Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Twee gewonden bij ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 22-01-2019, 11.22 uur
De twee gewonden zijn met ambulances afgevoerd.
De twee gewonden zijn met ambulances afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een scooterrijder en een fietsster zijn vanochtend gewond geraakt bij een aanrijding op een kruising in Middelburg.


Het ongeluk gebeurde rond 08.15 uur bij de kruising van de Amnestylaan met de Oude Vlissingseweg en de Spinhuisweg. Er werden twee ambulanceteams met spoed ter plekke gestuurd. Zowel de scooterrijder als de fietsster zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

De oorzaak van de botsing is niet bekend. Voor zover bekend liep de scooter geen grote schade op. Van de fiets raakte het achterwiel krom.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse Showride (22-1-2019 om 16:52)
@Kees Wat moet de gemeente doen dan?? Wegmisbruikers die daar (bijna) een ongeluk hebben de gemeente uitschoppen??? Of een rotonde aanleggen?? Of stoplichten neerzetten?? Er is NIKS mis met die kruising, wel met de instelling van weggebruikers
Kees (22-1-2019 om 13:05)
Oorzaak niet bekend, het is echter al de zoveelste keer dat het op dit kruispunt mis gaat, Gemeente Middelburg kom a.u.b in actie!
Cookie-instellingen beheren