Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietsendief (22) uit Heinkenszand opgepakt

Toegevoegd: 10-02-2019, 16.22 uur
Fietsendief (22) uit Heinkenszand opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vandaag een 22-jarige inwoner uit Heinkenszand aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht in de afgelopen tijd verschillende fietsen te hebben gestolen.

De politie kwam de man op het spoor nadat bij een supermarkt in Heinkenszand fietsen waren ontvreemd. Van die diefstallen waren camerabeelden gemaakt. De verdachte werd vervolgens op die beelden door wijkagenten herkend. De verdachte werd hierop aangehouden en vervolgens overgebracht naar een politiecellencomplex.

De man is vandaag gehoord en heeft een bekentenis afgelegd. Ook verklaarde hij op 24 januari ook een fietsendiefstal te hebben gepleegd bij dezelfde winkel in Heinkenszand. Van deze diefstal is echter geen aangifte gedaan dus de politie roept de gedupeerde op om zich alsnog te melden.

Volgens de politie reed de man vandaag op een fiets die vermoedelijk eveneens vandaag is gestolen bij de Alid-supermarkt aan de Glacisstraat in Vlissingen. De tweewieler is in beslag genomen en staat op het politiebureau aan de Valckeslotlaan in Goes. Ook de eigenaar van deze fiets wordt gevraagd zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750