Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Intercity botst bij Krabbendijke op personenauto

Toegevoegd: 25-10-2006, 23.56 uur
Door: Politie Zeeland

KRABBENDIJKE - Een 21-jarige man uit Yerseke is vanavond rond 20.02 uur aan een vreselijk ongeluk ontsnapt.

De man reed, achter een maatje van hem aan over de Schapendijk in Krabbendijke. De man vond het nogal warm in zijn auto en wilde de verwarming wat zachter zetten. Hierdoor hield hij niet de hele tijd zijn ogen op de weg gericht. Toen hij weer opkeek zag hij zijn voorganger vlak voor zich rijden.

De 21-jarige wilde uitwijken en remde hard. Doordat het wegdek glad was door regenval kwam de auto tegen een hek terecht wat juist voor het spoor stond, de auto kwam even later tot stilstand in het grint dat op het spoor ligt.

De auto kon niet meer teruggereden worden, want er zat een paaltje klem onder de auto, aldus de bestuurder. Hierop heeft hij de auto verlaten en juist op dat moment kwam er een trein aanrijden. De trein reed de auto aan en raakte de voorzijde van de auto.

Toen de auto geraakt was heeft de bestuurder, samen met een 23-jarige plaatsgenoot, de auto losgekregen en zij wilden de auto van het spoor afrijden. Toen de politie ter plaatse kwam zijn de twee mannen meegenomen naar het politiebureau, daar hebben zij een verklaring afgelegd.

Het treinverkeer is enige tijd gestremd geweest.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren