Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 75 km

Man steelt jassen tijdens uitgaan Vlissingen

Toegevoegd: 23-02-2019, 10.55 uur
Man steelt jassen tijdens uitgaan Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vannacht iemand aangehouden die in Vlissingen verschillende jassen had gestolen.


Gedupeerden spraken toezichthoudende agenten aan bij het Arsenaal. Hierop kwam volgens de agenten iemand gekleed als 'Michelinmannetje' in pinguïnpas voorbij lopen. Toen deze ook nog een houten kledinghanger op de stoep liet vallen, was de zaak in één keer opgelost.

De man kwam nog met de smoes dat hij met meerdere jassen was gaan stappen, maar daar trapte de politie niet in. De jassen bleken inderdaad gestolen en drie gedupeerden kregen hun jas terug. Volgens de politie wilden de rechtmatige eigenaren geen aangifte doen. “Dit tot onze verbazing aangezien het jassen betrof met een gemiddelde winkelwaarde van 600 euro per jas”, zo zegt de politie.

De verdachte zal vandaag worden gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
d (23-2-2019 om 12:10)
Nou dat verbaast mij niet dat er geen aangifte gedaan word. Afgelopen zomer wilde ik en wat vrienden aangifte doen van een mishandeling op een doordeweekse avond, bureau Vlissingen dicht. Met heel veel pijn en moeite en wagen gestuurd vanuit Middelburg en dan word er tot mijn verbazing gevraagd, wat komen jullie doen? En je hebt toch geen mes tussen de ribben? politie kon geen aangifte opgenemen, kon de week erna pas?!? Vervolgens na aangifte gedaan te hebben wanneer het de politie uitkomt en het dossier ligt nog op de planken... Ondanks getuigen/ telefoonnrs/gegevens etc! De heren in kwestie (bekend bij de politie) terroriseren Vlissingen nog steeds, word niets aan gedaan... Dus, waarom zou je aangifte willen doen?
Cookie-instellingen beheren