Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind. Maandag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Waterleiding gesprongen in woning

Toegevoegd: 25-02-2019, 09.36 uur
De brandweer heeft de kruipruimte leeggepompt.
De brandweer heeft de kruipruimte leeggepompt.
© Foto: Brandweer Oostkapelle
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - De brandweer van Oostkapelle is zondagmiddag uitgerukt nadat in een woning een waterleiding was gesprongen.

Het incident in een woning aan de Irislaan werd kort voor 16.00 uur ontdekt. De brandweer heeft de kruipruimte leeggepompt.

Een medewerker van DNWG is ter plaatse gekomen om de kapotte leiding te repareren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (25-2-2019 om 18:45)
Dat is vervelend. Ik heb dat zelf meegemaakt. Onder het keukenkastje was een koppeling gesprongen. Heel de laminaatvloer naar de filistijnen. En dan komt de verzekering en die zegt je mag zo geen nieuw laminaat leggen en zoeken ze contact met Dolmans. Die zet dan 3 grote bouw drogers 2 maanden in je huis om de betonvloer goed te drogen al voor je toestemming krijgt om nieuw laminaat te leggen. Tegels leggen kan ook pas daarna. Veel herrie al kunnen ze s'nachts uit, maar als je werkt weer aan en s'avonds ook.