Vlissinger naar instelling voor veelplegers

Toegevoegd: 05-03-2019, 22.56 uur

Vlissinger naar instelling voor veelplegers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 31-jarige C. R. uit Vlissingen, die verdacht werd van in totaal zes misdrijven (diefstallen, bedreigingen en mishandeling) is dinsdag in Middelburg veroordeeld tot de zogeheten ISD-maatregel: een verblijf van twee jaar in een instelling voor veelplegers.

Eind augustus gaf hij de eigenaar van een café in Vlissingen een klap omdat hij niet naar binnen mocht. Het café was immers al gesloten. In oktober werden wat winkeldiefstallen gepleegd en ook bedreigde hij zijn oom met twee messen en nam hij uit een eetcafé een portemonnee mee.

Toen hij enkele dagen later Funtastic wilde binnengaan, werd hem de toegang geweigerd. Vervolgens werd een medewerkster flink uitgescholden en bedreigd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (6-3-2019 om 07:15)
Als je op een leeftijd van 31 jaar zo te keer gaat wat hij op zijn lever heeft en zo te keer is gegaan denk ik dat de twee jaar in een instelling van verplegers zeker twintig jaar voor nodig zou zijn geweest