Rijbewijs ingenomen na ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 10-03-2019, 09.44 uur

Rijbewijs ingenomen na ongeluk Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een aanrijding op de Alvarezlaan in Terneuzen is zaterdagmiddag de bijrijder van een scooter gewond geraakt. Van de bestuurder is het rijbewijs ingenomen.

 Het ongeluk gebeurde rond 13.40 uur op de kruising met de Bachlaan. Op de scooter zaten twee mannen. Zij reden richting de Guido Gezellestraat. Toen ze de Bachlaan in wilden rijden, zouden ze niet zijn gestopt voor een tegemoetkomende auto. Een botsing was het gevolg.

De bestuurder van de scooter kon zich staande houden maar zijn passagier viel van de scooter en raakte gewond. Het gaat om een 39-jarige man uit Terneuzen. Na de melding werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter kwam niet meer ter plekke.

De politie heeft van de scooterbestuurder, een 25-jarige man uit Terneuzen, het rijbewijs ingenomen omdat hij onder invloed zou hebben gereden en daarbij een ongeluk zou hebben veroorzaakt.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750