Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Dakleien met asbest waaien van pand Hoek

Toegevoegd: 10-03-2019, 19.30 uur
De straat is ter plaatse afgezet.
De straat is ter plaatse afgezet.
© Foto: Gemeente Terneuzen
Door: Roland de Jong

HOEK - Tijdens de storm van vanmiddag zijn in Hoek bij een pand dakleien weggewaaid waarin asbest is verwerkt. Dat meldt de gemeente Terneuzen.


Volgens de gemeente lagen de leien op een woning aan de Noordstraat. Direct werd de straat afgezet zodat het materiaal niet meer aangeraakt kon worden. Na de melding werd ook de brandweer opgeroepen.

De gemeente laat weten dat een gespecialiseerd bedrijf inmiddels is begonnen met opruimen. Naar verwachting zal morgen nog een inspectie plaatsvinden waarna de straat weer opengesteld kan worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (11-3-2019 om 09:54)
Ik denk dat de eigenaar er niet rouwig om is gratis asbest sanering valt denk ik onder de verzekering stormschade Wel lachen de plek afzetten zodat er niet kan worden aangeraakt het gevaarlijkste de stof deeltje waaien echt wel weg denk ik met deze storm alles wat blijft liggen is in principe gewoon ongevaarlijk
Cookie-instellingen beheren