Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Dak van woning gewaaid in Goes

Toegevoegd: 10-03-2019, 13.22 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij het Janis Joplinhof in Goes is zondagmiddag het dak van een woning gewaaid. Er is niemand gewond geraakt.


Bij de brandweer werd rond 12.35 uur alarm geslagen. De politie en een tankautospuit en een ladderwagen van de Goese brandweer gingen met spoed ter plekke. Brandweerlieden hebben het losgeraakte dakdeel zover mogelijk verwijderd.

Ook vanuit andere plaatsen in de provincie zijn inmiddels stormmeldingen binnengekomen. Brandweerwagens zijn inmiddels onder meer naar Aardenburg, Arnemuiden, Breskens, Heikant, Hoek, Kapelle, Oostburg, Philippine, Terneuzen, Tholen en Sint-Jansteen gestuurd.

Het KNMI heeft voor vandaag code oranje afgekondigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (10-3-2019 om 14:49)
Die huizen staan er nog niet zolang ? vast een goedkope bouwvakker of beunhaas bezig geweest toen het werd gebouwd
cq (10-3-2019 om 14:28)
Wel het voormalig bejaardenhuis de Burght in breskens is weer een deel van het dak los gewaaid, dak isolatie platen met schroeven van 10 cm lang vliegen door de lucht even als de nodige isolatie wol,vorig jarig jaar het zelfde scenario wel gemeente Sluis wanneer gaan we het nu eens slopen, wat is nu de afspraak wie is hier verantwoordelijk? Dat het een beschamende vertoning is mag duidelijk zijn, met wat voor verhaal kom je nu weer af, of vegen we weer e.e.a onder de pet.
Cookie-instellingen beheren