Weerbericht:
Buien, lokaal met onweer. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Vrachtauto belandt op andere rijbaan A58

Toegevoegd: 05-04-2019, 20.33 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Het had heel anders kunnen afgelopen: een vrachtwagen die schiet door de middenberm van de A58 en belandt op de andere rijbaan. Het gebeurde vanavond bij Kapelle maar wonder boven wonder gebeurden er geen andere ongelukken.


Volgens de verkeerspolitie kreeg de vrachtwagen rond 19.20 uur een klapband toen deze op de rijbaan richting Bergen op Zoom reed. Net voor het viaduct bij het caisson schoot de vrachtwagen door de vangrail in de middenberm om vervolgens op de rijbaan richting Vlissingen te belanden.

De vrachtauto kwam tot stilstand in de berm en blokkeerde zowel de vluchtstrook als de meest rechtse rijstrook. Alle andere weggebruikers konden wonderwel op tijd remmen en er gebeurden geen verdere ongelukken. Voor zover bekend bleef de vrachtwagenchauffeur ongedeerd.

Bergingsbedrijf Kuzee is ingeschakeld om de vrachtauto te takelen. De rijbaan richting Vlissingen gaat daarom enige tijd dicht. Richting Bergen op Zoom wordt de meest linker rijstrook afgesloten zodat de vangrail kan worden gerepareerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren