Weerbericht:
Helder en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Arrestatie na dubbele mishandeling Goes

Toegevoegd: 07-04-2019, 10.11 uur - Update: 07-04-2019, 12.33 uur
Arrestatie na dubbele mishandeling Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag tijdens de horecadienst in Goes iemand aangehouden die twee personen zou hebben mishandeld.


Volgens de politie had de 31-jarige inwoner van Grijpskerke binnen en buiten een horecagelegenheid twee vrouwen mishandeld. Bij zijn arrestatie rond 01.40 uur bij de Zwembadweg bleek de persoon onder invloed te verkeren van alcohol en drugs. Hiervoor is proces-verbaal opgemaakt.

De Goese politieagenten moesten vannacht ook bemiddelen bij een opstootje in het centrum. Verder werden diverse bekeuringen uitgeschreven voor overlastgevend en hinderlijk gedrag. Tot slot werd ook nog melding gemaakt van zakkenrollerij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaas (7-4-2019 om 13:39)
Gezellig, berg die kerel maar een maandje op in een donker hol.
Michelle (7-4-2019 om 13:24)
Gezellig hoor dat uitgaan!!