Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongen (17) blijkt behoorlijk onder invloed

Toegevoegd: 07-04-2019, 14.40 uur
De jongen blies een waarde van 700 Ug/l.
De jongen blies een waarde van 700 Ug/l.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in de Erasmuswijk in Middelburg een jongen aangehouden die flink onder invloed van alcohol bleek te zijn.

Agenten kwamen de jongen tegen toen deze rond 02.00 uur samen met anderen over de Amnestylaan. De leden van het groepje bleken volgens de politie behoorlijk aangeschoten. Een 17-jarige jongen blies op de ademanalyse een waarde van 700 Ug/l. In het verkeer is 220 Ug/l de reguliere limiet en voor beginnend bestuurders is die zelfs 88 Ug/l.

De jongen wordt doorverwezen naar HALT.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (8-4-2019 om 21:18)
@ Marco….. jij was vast het braafste jongetje van de klas. Als dit als dat… laat ze lekker een biertje drinken al dat gezeik van de overheid.
Marco (8-4-2019 om 10:14)
@john, moet je dan altijd alles maar toestaan? Wachten op een ongeluk? Wat als zo eente voor jouw auto valt? Altijd die standaard opmerkingen van "wie heeft dat vroeger niet gedaan" zijn compleet onnodig. Moet je dan maar toestaan dat ze zich lam drinken en zich vervolgens rond jou in het verkeer begeven? Er zijn ergere dingen, maar onderschat dit ook niet.
Peter (8-4-2019 om 00:13)
Ik denk dat hij amnestie krijgt
john (7-4-2019 om 15:47)
Hebben die jongelui iets vernield -iets gestolen -gevochten - iemand berooft iemand beledigt ??? of hadden ze alleen maar iets te veel gedronken , wie heeft dat vroeger niet gedaan ,zelfs onze Koning dronk in zijn jeugd graag een pilsje