Weerbericht:
Buien, lokaal met onweer. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 18 km

Man gearresteerd na steekincident Vlissingen

Toegevoegd: 12-04-2019, 21.39 uur - Update: 13-04-2019, 00.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Vrijdagavond vond in de Batenburg in Vlissingen een steekincident plaats tussen twee mannen. De politie heeft een verdachte aangehouden.


Het incident gebeurde rond 19.00 uur. Tijdens een schermutseling op straat probeerde een 23-jarige man uit Vlissingen vermoedelijk het slachtoffer te steken. Het slachtoffer is een 28-jarige man uit Oost-Souburg. Hij raakte licht gewond. De dader sloeg op de vlucht, maar kon rond 20.05 uur in de Batenburg door agenten worden gearresteerd.

Eerder vanavond ging de politie er van uit dat het voorval zich aan de Roerstraat in Oost-Souburg had afgespeeld. Dit werd later gecorrigeerd naar Vlissingen. De verdachte is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Hij wordt later verhoord. De twee waren volgens de politie bekenden van elkaar en de aanleiding van de ruzie waren problemen in de relationele sfeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren