Weerbericht:
Eerst regen. Woensdag perioden met zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietser gewond bij botsing met auto Arnemuiden

Toegevoegd: 20-04-2019, 17.10 uur
De fietser bleek na onderzoek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. De fietser bleek na onderzoek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. De fietser bleek na onderzoek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.
De fietser bleek na onderzoek niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Op de Muidenweg tussen Arnemuiden en Wolphaartsdijk is vanmiddag een fietser gewond geraakt bij een ongeluk.

Een automobilist zag rond 16.00 uur ter hoogte van Kanoa Outdoor & Events bij Haven De Piet een wielrenner over het hoofd die over het (brom)fietspad reed. Een botsing was het gevolg en de fietser liep letsel op.

Er werd een ambulanceteam gewaarschuwd maar na onderzoek bleek de fietser niet mee te hoeven naar het ziekenhuis. De man is vervolgens in een auto naar huis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (22-4-2019 om 08:25)
Aan Misschien-Misschien. Houd u het maar lekker bij de statistieken.Met statistieken krijg je NIET minder aan -rijdingen.Dat is de kwestie.Dat u zoooo schrijft zegt iets over uw persoon. Ik ben 73 jaar en fiets nog door heel Nederland.U ook??? Aan Nee-Nee . Met u ben ik het volkomen eens. Maar er word gewoon niet genoeg gehandhaafd.
Misschien-misschien (21-4-2019 om 16:02)
Voor ja-ja en nee-nee, ooit wel eens naar de verkeers statistieken gekeken voor Nederland. Ik kan u vertellen die zijn top! En als u zoooo ontzettend bang bent, zoals u beweert. Dan gaat u toch niet meer fietsen?
Nee-nee (20-4-2019 om 21:20)
Voor ja-ja Heeft u tegenwoordig de jeugd wel eens zien fietsen bezig met alles behalve het verkeer Telefoon, muziek, met 4 man naast elkaar want ze weten dat ze de zogenaamde zwakke partij zijn dus voorrang geven is er tegenwoordig niet meer bij en als automobilist ben je dan weer de gebeten hond En onze vrienden de wielrenners denken dat ze de koning van de weg zijn die zouden zoiezo niet op het fietspad mogen komen die moeten ze gewoon alleen toestaan op een wielrenbaan
Ja-Ja (20-4-2019 om 18:46)
Kan ik nog wel veilig gaan fietsen? Ik kijk rechts en links. Kijk achterom en steek dan pas mijn hand uit. Rijd alleen waar het mag Geen Telefoneer en muziek onder het fietsen. Maar er moet meer aandacht komen voor de kwetsbare fietser Er worden beangstigend veel fietsers aangereden.Zie de media. Automobilisten geven natuurlijk de fietser de schuld .En soms heeft de fietser niet goed uitgekeken en gedacht het kan wel.Of telefoon /muziek aan de oren. Zelf ben ik ook automobilist en ziet dat ook. Maar er moet beter samengewerkt worden in het verkeer. Dus rijscholen en ouders/opvoeders dit is een taak voor u. Verkeersles op school is een moment opnamen en als automobilisten een rijbewijs hebben vergeten ze de echte regels in verkeer.