Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Geen treinverkeer tussen Goes en Middelburg

Toegevoegd: 23-04-2019, 07.20 uur
Door: Manfred Berrevoets

’S-HEER ARENDSKERKE - Door een aanrijding op het spoor rijden er geen treinen tussen Goes en Middelburg. Volgens de NS duurt de stremming tot ongeveer 09:30 uur.


Rond 05.50 uur vond er ter hoogte van ’s-Heer Arendskerke een aanrijding plaats met een persoon. Het slachtoffer is om het leven gekomen. Er zijn taxibusjes ingezet tussen station Middelburg, Arnemuiden en Goes.

Volgens de NS is er een extra reistijd van een uur. Rond 09.30 uur verwacht men dat de treinen weer kunnen rijden. Het is onbekend of er nog passagiers in de trein aanwezig zijn.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kevin (23-4-2019 om 18:44)
Sterkte voor de nabestaande, mogen jullie sterkte vinden in elkaar en denken aan de leuke momenten die jullie hadden met elkaar.
Anton (23-4-2019 om 15:56)
We staan er helaas veel te weinig bij stil. Het overgrote gedeelte heeft kunnen genieten van een mooi en prachtig paasweekend. Maar die ene, die ene..., maakt een keuze die voor ons onverklaarbaar is. Heel veel sterkte aan de nabestaande die worstelen met de vraag van "had ik maar". Ik denk dat wij die vraag nooit kunnen beantwoorden behalve die ene.
Cookie-instellingen beheren