Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Jongen gereanimeerd in zwembad Goes

Toegevoegd: 29-04-2019, 18.37 uur - Update: 30-04-2019, 04.52 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De traumahelikopter is maandagavond ingezet voor een medische noodsituatie bij sportcentrum Omnium in Goes. Ter plekke werd een 7-jarige jongen gereanimeerd.


Twee ambulanceteams, meerdere politie-eenheden en de traumahelikopter werden rond 17.35 uur naar het sportcomplex aan de Zwembadweg gestuurd omdat een jonge zwembadbezoeker dringend medische hulp nodig zou hebben. Het Duitstalige kind was op de bodem van het zwembad gevonden en vervolgens op de kant getild. Daar werd direct gestart met reanimatie.

De helikopter landde binnen twintig minuten op het parkeerterrein achter het gebouw. Het patiëntje is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Rond 18.25 uur is de traumahelikopter weer opgestegen. Na het incident werd het zwembad gesloten.

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Pooeye (6-5-2019 om 09:46)
@Pooeye Lollig en kwetsende opmerking maken, en nog door gelaten worden ook ! Ongelooflijk. En niemand maakt zich druk om de veiligheid in dit zwembad waar dit niet de eerste keer is en voorheen al dode zijn gevallen
P (30-4-2019 om 10:33)
Verschrikkelijk moet dit zijn geweest voor de jongen. Moge hij een gezond en welvarend vredig leven tegemoet gaan!
Pooeye (30-4-2019 om 00:24)
En als k zo andere media lees heeft men knap werk verricht daar in dat zwembad, knaap brulde alweer hoogduits en schreide zeerzeeuws ;-D Hulde aan de redders!!!
Cookie-instellingen beheren