Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig en op veel plaatsen tropisch warm.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Verkiezingsbord beklad in Sint Philipsland

Toegevoegd: 13-05-2019, 00.51 uur
Wie er achter de vernieling zit is niet bekend.
Wie er achter de vernieling zit is niet bekend.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Manfred Berrevoets

SINT PHILIPSLAND - Het aanplakbord voor de verkiezingsposters aan de Stationsstraat in Sint Philipsland is dit weekend beklad met de tekst "Ook voor Mark Rutte is er een kist", wie er achter de vernieling zit is niet bekend.

De tekst werd zondag opgemerkt door een voorbijganger "Zaterdag stond de tekst nog niet op het bord, dus ik denk dat het afgelopen nacht is gebeurd". Wie er achter de vernieling zit is niet bekend. Het verkiezingsbord staat bij de entree van Sint Philipsland op de kruising Stationsstraat - Rijksweg.

De gemeente is in kennis gesteld van de vernieling. De politie vraagt mensen die in de nacht van de zaterdag op zondag op iets hebben gezien of gehoord zicht te melden. Dit kan via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (14-5-2019 om 06:41)
Wat een misselijke daad om zo op een reclame bord te schrijven wie wenst nu zo iemand toe zoals hier gebeurd is wat op dit bord te lezen is, weinig fatsoen die zoiets doet.