Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel, flinke schade en files na ongeluk Deltaweg

Toegevoegd: 16-05-2019, 20.08 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Op de Deltaweg (N256) tussen Goes en Wilhelminadorp zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt bij een botsing tussen vier auto's. Er was flink wat schade en ook ontstonden flinke files.


De personenauto's klapten rond 17.25 uur achterop elkaar in de buurt van de stoplichten bij de kruising met de Langeweg. Na de melding van het ongeluk gingen twee ambulances met spoed ter plekke. Omdat werd gemeld dat er mogelijk brand was ontstaan, werd ook de brandweer van Wolphaartsdijk opgeroepen.

Twee van de betrokkenen zijn met ambulances afgevoerd naar het ziekenhuis. Vanwege de botsing was één van de rijbanen volledig gestremd. De politie leidde het verkeer om beurten langs de plaats van de aanrijding totdat bergingsbedrijf De Moor de drie achterste auto’s had getakeld. De bestuurder van het voorste voertuig kon na het afleggen van een verklaring zijn weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ap (17-5-2019 om 10:23)
Afstand houden en opletten in het verkeer, het blijft allemaal moeilijk
willem (17-5-2019 om 09:18)
verder kijken dan je voorbumber!!!! Als iedereen meer afstand houd,worden heel veel aanrijdingen voorkomen. Verzekeringen zouden hier strenger in moeten zijn.
Loes (16-5-2019 om 21:07)
Groot bord neerzetten hoeveel seconden men afstand moet houden,want dat is het probleem, geen tijd meer om te handelen als je zo kort op je voorganger zit.
Cookie-instellingen beheren