Bestuurder onder invloed van drank en drugs

Toegevoegd: 22-05-2019, 14.44 uur

Bestuurder onder invloed van drank en drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Afgelopen nacht heeft de politie een 49-jarige automobilist uit Terneuzen betrapt op het rijden onder invloed.

De man werd rond 03.15 uur gecontroleerd op de Buitenhaven. Na onderzoek bleek dat de bestuurder onder invloed was van alcohol en drugs.

Een arts heeft bloed afgenomen zodat kan worden onderzocht hoeveel drugs hij gebruikt had. De bestuurder kreeg een rijverbod van 24 uur.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (23-5-2019 om 07:58)
Maar zelden hoor je achteraf wat de boete dan is geweest. Dat is dan eigenlijk net hetgeen je nog wilt weten
bram (23-5-2019 om 02:51)
Rijverbod van 24 uur? Maak daar a.u.b. tenminste 240 uur van. Dat heeft impact! Snap niet dat wij met z`n allen daar in Nederland geen einde aan kunnen maken. Alcohol en Drugs, gaan niet samen in het verkeer, wanneer zijn wij en zeker de daders van dit vergrijp daarvan overtuigd?? Heel duidelijk uitschakelen dit soort figuren!