Weerbericht:
Vannacht enkele mistbanken, overdag vrij zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man wil drugs wegmoffelen bij arrestatie

Toegevoegd: 10-06-2019, 11.20 uur
Man wil drugs wegmoffelen bij arrestatie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - Een 29-jarige vrouw uit Sint-Maartensdijk is in de nacht van zondag op maandag aangehouden vanwege drugsbezit. Een 31-jarige Tilburger wilde mogelijk de in beslag genomen drugs wegmoffelen en werd daarom ook gearresteerd.

Een agent controleerde rond 01.45 uur op de Achterstraat een auto met daarin een bestuurster en een passagier. De twee werkten mee aan de verkeerscontrole maar tijdens het onderzoek vond de agent tientallen pillen en een wit poeder in een buisje.

Omdat de agent vermoedde dat sprake was van harddrugs werden de goederen in beslag genomen en werd de bestuurster gearresteerd. Op het moment dat de verdachte aangehouden was, miste de agent een doosje met drugs die hij even later terugvond onder een los kledingstuk van de bijrijder. Ook lag er een zakje met pillen naast de auto. De bijrijder werd aangehouden voor het wegsmokkelen van inbeslaggenomen goederen.

Zowel de man als de vrouw zitten nog vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
frans (10-6-2019 om 20:51)
mooi spul die gasten in de drugscene
Verstandig (10-6-2019 om 17:02)
Lekker lang laten brommen.