Weerbericht:
Morgen vooral in het noorden langdurig regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Aanrijding letsel onder invloed in Terneuzen

Toegevoegd: 10-07-2019, 11.34 uur
Aanrijding letsel onder invloed in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Na een aanrijding in Terneuzen heeft de politie dinsdagavond iemand aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs.

Bij de kruising van de Westkolkstraat en de Dijkstraat kwamen rond 21.20 uur een bestelauto en een personenauto met elkaar in botsing. Volgens de politie bleek één van de bestuurders, een 20-jarige Terneuzenaar, onder invloed van drugs te hebben gereden. “Een speekseltest wees uit dat deze beginnend bestuurder onder invloed reed van THC, de werkzame stof in wiet”, zo vertelt de politie.

Op het politiebureau is van de Terneuzenaar een bloedproef afgenomen door een GGD-arts zodat precies kan worden vastgesteld hoeveel de man had gebruikt. Hij is hierna heengezonden met een algeheel rijverbod van 24 uur. De andere betrokken bestuurder raakte gewond maar hoefde volgens de politie niet mee naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (10-7-2019 om 14:16)
Pizza koeriers rijden vaak met hoge snelheid door de stad negeren inhaalverbod op sluizen. doorgetrokken strepen op de weg gelden niet voor pizzaboeren. Verzekeringspremie voor deze categorie verhogen met 250%.