Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 129 km

Ongeluk met motor op N57 Middelburg

Toegevoegd: 10-07-2019, 15.45 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Havenpoortweg (N57) bij Middelburg is vanmiddag een motorrijder lichtgewond geraakt bij een ongeval.


De motorrijder kwam, vermoedelijk als gevolg van een botsing met een personenauto, rond 14.45 uur ten val. Dat gebeurde vlak voor het viaduct over de Waldammeweg bij de afslag naar de Mortiere. De ambulancedienst heeft de motorrijder onderzocht maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een blaastest op straat wees uit dat hij niet had gedronken.

Vanwege het ongeluk moest één van de twee rijstroken enige tijd volledig worden afgesloten. Weginspecteurs namen deze taak op zich. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de motor opgehaald. Rond 15.25 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (10-7-2019 om 19:37)
Goed te lezen dat dit goed is afgelopen, als heropstapper merk ik dat er veel veranderd is in het verkeer.Plaats op de weg is dus langs de witte lijn want als je dat niet doet word je er wel naar toe geduwd.Eerder deze week reed ik langs de dijk Westkapelle 60km/u was de max ik reed dat dus ook.Kwam er een SUV naast me rijden die man wees naar rechts maar ik kwam er al gauw achter wat hij bedoelde want hij kwam dichterbij en toen ik langs de kant reed stak hij zijn duim omhoog!
Cookie-instellingen beheren