Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 159 km

Boetes voor illegale kampeerders Veere

Toegevoegd: 23-07-2019, 13.51 uur
Boetes voor illegale kampeerders Veere
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DOMBURG - In de gemeente Veere hebben gemeentelijke opsporingsambtenaren dit weekeinde diverse boetes uitgedeeld aan illegale kampeerders.


Overnachten in een auto of camper in de gemeente Veere is verboden op openbare plaatsen tussen 21.00 uur en 06.00 uur. Opsporingsambtenaren controleerden zaterdag en zondag en deelden in totaal 10 bekeuringen uit. Het boetebedrag per overtreding bedraagt 140 euro.

"Veere is trots en zuinig op haar natuur, trots op de kwaliteit van de overnachtingsmogelijkheden die er zijn en verantwoordelijk voor de veiligheid van onze toeristen. De gemeente zal de controles gedurende de zomermaanden intensiveren", aldus een woordvoerder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meer controle aub (23-7-2019 om 19:38)
Ze moeten meer controleren, ook binnen de bebouwde kom. Campers staan regelmatig geparkeerd bij de sporthal of bij de school. Ze laten regelmatig rotzooi achter en doen zelfs hun behoefte naast hun camper, lekker fris als je daar de andere dag met je kindjes komt. De smoes dat de camping vol zit slaat nergens op, dan had je moeten reserveren. Zolang die tokkies met hun camper er zo'n bende van maken mag er zeer hard tegen opgetreden worden!
Plons de kikket (23-7-2019 om 18:53)
@ John - ik begrijp uit uw reactie dat u mensen die uitvoering geven aan de door de in de wet opgenomen taak niet kan waarderen. Een mogelijkheid om uw waarden naar een hoger nivea te tillen is via de politiek. Vervolgens lunt de BOA's en politie afschaffen. Tot die tijd zou het van respet getuigen door over de mensen die uitvoering geven aan de wet normaal te bejegenen.
Mic (23-7-2019 om 18:13)
zie Iedere zomer avond vele campers staan , met name idd Veerse Dam , Bij de Schotsman en Neeltje Jans . Pakkans is gering , als je geluk hebt wordt je ook alleen maar weggestuurd . Waarom nog naar camping dan?
John (23-7-2019 om 16:42)
Dit is niets meer dan ordinair geld binnen harken en toeristje pesten. Alle campings zitten overvol, deze mensen zorgen voor geen overlast en brengen massaal geld in het laatje. En wat doet gemeente veere?: een paar zwakbegaafde tokkies met een apenpakje en veelste grote mond boetes laten uitdelen aan toeristen. Goed bezig.
andre (23-7-2019 om 16:28)
140.00 .. Bedrag mag veel hoger worden... voor 140,00 op een unieke locatie overnachten zal de mensen niet tegen houden... Boete omhoog en veel meer controleren. Vooral bij het Veerse meer word er zeer vaak wild gekampeerd
Cookie-instellingen beheren