Twee aanhoudingen voor inbraak Zoutelande

Toegevoegd: 31-07-2019, 12.49 uur

Twee aanhoudingen voor inbraak Zoutelande
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ZOUTELANDE - De politie heeft dinsdagavond rond 23.30 uur op de Duinweg in Zoutelande twee verdachten aangehouden op verdenking van inbraak in een horecagelegenheid.

Op de Noordendolfer werden inbrekers overlopen. De politie zocht in de omgeving en op de Duinweg zagen agenten twee fietsers die voldeden aan het signalement. Het gaat om een 19-jarige verdachte uit Oost-Souburg en een 21-jarige man waarvan de woonplaats niet bekend is.

Bij de 21-jarige verdachte vonden agenten inbrekerswerktuig in een fietstas, waaronder een schroevendraaier. Agenten hielden de twee verdachten aan en sloten hen in voor nader onderzoek. De eigenaar deed aangifte.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750