Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij steekpartij in Breskens

Toegevoegd: 04-08-2019, 06.15 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - Bij een steekpartij in Breskens is in de nacht van zaterdag op zondag een persoon gewond geraakt. De politie doet onderzoek.


Het incident vond rond 04.30 uur plaats nabij de Grote Kade. Naast een ambulance werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze is niet meer ter plekke geweest. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis in België gebracht. Over zijn toestand heeft de politie nog niks bekend gemaakt.

Een woordvoerder laat weten dat er nog veel onduidelijkheden zijn. Er wordt dan ook nog onderzoek gedaan in Breskens. Zo heeft de politie in het Stadspark tussen het Spuiplein en de Grote Kade een plaats delict afgezet. Ook tussen de Grote Kade en de Mercuriusstraat is een gedeelde van de straat afgezet met linten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren