Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Gewonden bij ongeluk Sas van Gent

Toegevoegd: 07-08-2019, 07.26 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Bij een verkeersongeval op de landsgrens bij Sas van Gent zijn vannacht meerdere personen gewond geraakt.


Op de Poelstraat tussen Sas van Gent en Zelzate (B), precies op de grens van Nederland en België, reed rond 04.20 uur een Nederlandse personenauto in de berm. Het voertuig kwam tot stilstand in een slootje. Er werden meerdere ambulanceteams opgeroepen om de verschillende inzittenden te helpen. De gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig hun letsel is, is nog niet duidelijk.

Bergingsbedrijf Vermaat werd ingeschakeld om de auto te takelen. Vanwege het ongeluk moest het verkeer tijdelijk over het fietspad worden geleid. Rond 06.45 uur was de weg weer helemaal vrij. De politie doet nog nader onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren