Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Fietsster gewond bij botsing 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 08-08-2019, 10.52 uur
Door: Roland de Jong

‘S-GRAVENPOLDER - Bij een botsing op een kruising tussen Goes en ‘s-Gravenpolder is donderdagochtend iemand gewond geraakt.


Vermoedelijk als gevolg van een voorrangsfout kwamen rond 09.25 een taxibusje en een fietsster met elkaar in botsing op de kruising van de Kloetingseweg, de Groeweg en de ‘s-Gravenpolderseweg. In eerste leek hulp van de ambulancedienst niet nodig maar toen de fietsster last kreeg van nekklachten werd volgens de politie toch een ambulance opgeroepen. De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. 

Op het kruispunt zijn in het verleden al diverse andere ongevallen gebeurd waarbij ook gewonden vielen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sebas (8-8-2019 om 17:25)
@Ja-ja Sorry maar dit is wel erg kort door de bocht. Wie zegt dat de auto geen groen licht had?? Ik zelf heb hier vorig jaar ook een ongeluk gehad waarbij de fietser door rood reed en ik dus voorrang had. En ja ik heb geprobeerd de botsing te voorkomen natuurlijk maar als je half op de kruissing zit en je ziet dan dat de fietser nog doorrijd red je dat nooit meer.
Ja-Ja (8-8-2019 om 12:34)
Zeg gewoon eens echt hoe het zit in dit geval Automobilist rijd fietsster aan op FIETSPAD. Altijd dag halve gepraat. Automobilisten moeten VEEL beter uitkijken. Bij je verkeersexamen had je echt die mevrouw voor laten gaan.Dan keek je wel goed uit. Ook ik ben auto bestuurder en telt dat ook voor mij. En ook voor U lezer.
Cookie-instellingen beheren