Weerbericht:
In het zuiden bewolkt met motregen/sneeuw, in het noorden lokaal mist
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Reanimatie na ongeval Aagtekerke

Toegevoegd: 19-08-2019, 12.04 uur
Door: Roland de Jong

AAGTEKERKE - Bij Aagtekerke is vanochtend iemand gereanimeerd nadat hij met zijn auto tegen een verkeersbord was gereden. Hij raakte ook een Duits personenbusje. De inzittenden hiervan raakten niet gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 10.35 uur op de Roosjesweg binnen de bebouwde kom van het dorp. Volgens de politie is de bestuurder mogelijk achter het stuur onwel geworden. Hij is ter plekke gereanimeerd en met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Ook de Amsterdamse traumahelikopter werd opgeroepen maar deze kon ter hoogte van Leiden omkeren.

Volgens de politie reed de personenauto tegen het Duitse busje. Hierna reed de personenauto een vluchtheuvel op om tegen een boom tot stilstand te komen. In de tussentijd reed de auto ook nog een verkeersbord omver. De inzittenden van het personenbusje bleven volgens de politie ongedeerd. De twee kinderen die in het busje zaten kregen van de politie een traumabeertje.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (24-10-2019 om 12:53)
Beste Valsonne, dank voor je reactie. Gelukkig heb ik dit overleefd en ben na wat by-passes weer aan het opknappen.
Vaisonne (19-8-2019 om 14:52)
Wat triest voor deze man. Hopelijk heeft de reanimatie zijn leven kunnen redden.
Cookie-instellingen beheren