Weerbericht:
In het zuiden sneeuw, in het noorden een mistbank. Overdag af en toe zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 15 km

Flinke files op A58 na ongevallen

Toegevoegd: 23-08-2019, 12.45 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Op de A58 zijn vanochtend en vanmiddag flinke files ontstaan als gevolg van aanrijdingen. Ook nu is het nog altijd erg druk.


In de Vlaketunnel gebeurde in de tunnelbuis richting Bergen op Zoom rond 11.20 uur een eerste ongeval. Tien minuten later vond een kop-/staartbotsing plaats tussen Rilland en Hoogerheide. Er werd gemeld dat er mogelijk iemand gewond was geraakt, maar voor zover bekend hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft één personenauto getakeld.

De beide ongevallen zorgden voor het nodige oponthoud. Rond het middaguur stond er acht kilometer file. Rond 12.30 uur stond richting Bergen op Zoom nog altijd kilometers langzaam rijdend tot stilstaand verkeer. Daarom is het ook nog nog altijd erg druk.Volgens de verkeersdienst van Rijkswaterstaat bedraagt de extra reistijd ongeveer 13 minuten.

Op de A4 is ook een ongeval gebeurd. Volgens Rijkswaterstaat staat er daarom nu nog 4 kilometer file. De extra reistijd is meer dan een half uur.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert Maes (24-8-2019 om 12:10)
@Kees Misschien moet je geen 100kmh rijden waar 130 is toegestaan? Door mensen zoals jij ontstaat er juist filevorming. Met 100kmh op het dode gemak een vrachtwagen inhalen en er niks om geven dat er 30 auto's achter je rijden. Je onverschilligheid creëert frustratie bij anderen.
Kees (23-8-2019 om 21:43)
Inderdaad. Iedereen is maar gejaagd tegenwoordig en wil 1 minuut eerder thuis zijn. Als ik dan met 100 KM per uur naar huis rijd komen ze als mongolen voorbij gesjeesd en kom ik ze even later weer tegen. Helpt niks al dat hard rijden en kost dubbel brandstof
Ik (23-8-2019 om 15:06)
@Pipo: Goed gezien, de meeste rijden prima.
Pipo (23-8-2019 om 12:48)
Wat kunnen we goed rijden met z'n allen hè, ongelooflijk!!
Cookie-instellingen beheren