Fietser geraakt door omvallende marktkraam

Toegevoegd: 24-08-2019, 09.58 uur

Fietser geraakt door omvallende marktkraam
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

PHILIPPINE - Een fietser is vrijdagochtend lichtgewond geraakt toen deze in Philippine werd geraakt door een omvallende marktkraam.

Het slachtoffer stond volgens de politie stil toen een vrachtwagen rond 10.35 uur in de Havenstraat tegen een lege marktkraam reed. Deze en enkele andere kramen zakten hierdoor in elkaar. De fietser kreeg één van de kramen tegen zich aan en kwam ten val.

Volgens de politie had het slachtoffer een kleine hoofdwond. Hij is door de ambulancedienst overgebracht naar een ziekenhuis om daar verder behandeld te kunnen worden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper: (24-8-2019 om 13:34)
Eerst goed lezen en dan schreeuwen met je middeleeuwse kraampjes, dit heeft er niets mee te maken, het is die vrachtwagen , dat is de veroorzaker. Bumper:
middeleeuwse domino kraampjes (24-8-2019 om 11:08)
Dat wordt een dikke schadeclaim, moeten ze maar veilige kraampjes neerzetten en niet van die dingen met het ontwerp uit 1800, die dingen zijn toch niet meer uit deze tijd en ik weet zeker dat hier geen enkele veiligheidskeur op zit. Gewoon verbieden die middeleeuwse gevaarlijke dingen