Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke schade bij botsing op drukke N289

Toegevoegd: 24-08-2019, 12.24 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Op de Oude Rijksweg (N289) zijn zaterdagochtend kort na elkaar twee aanrijdingen gebeurd. Niemand raakte ernstig gewond.


Tussen de kruising bij de Oesterdam en de provinciegrens gebeurde kort voor 11.20 uur een botsing waarbij zeker drie voertuigen betrokken raakten. Een personenbusje, een jeep en een personenauto raakten alle drie beschadigd. Eén auto bleef op de rijbaan staan en daarom was maar één rijstrook open. De ambulancedienst kwam ter plaatse maar na onderzoek hoefde er niemand mee naar het ziekenhuis.

Het ongeluk zorgde voor flink wat oponthoud op de toch al drukke N289. Vanwege filevorming op de A58 wordt de N289 momenteel gebruikt als alternatieve route, maar ook hier is sprake van files. Tijdens de afwikkeling van het eerste ongeluk gebeurde ook een tweede kop-/staartbotsing. Twee personenauto’s liepen schade op. Hier werd geen ambulance ingezet.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren