Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Afzetting genegeerd tijdens sporenonderzoek

Toegevoegd: 24-08-2019, 20.12 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Het sporenonderzoek naar het ernstige verkeersongeval op de Oude Rijksweg (N289) bij Kruiningen is nog altijd bezig. Niet iedereen respecteert echter de wegafzetting en daarom schrijft de politie bekeuringen.


Een motorrijder kwam rond 16.30 uur bij de op- en afrit van de A58 in botsing met een personenauto. Bij het ongeluk is ook een tweede personenauto betrokken maar vermoedelijk is deze alleen geraakt door het slachtoffer. De motorrijder is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Over zijn/haar huidige toestand is niets bekend.

Eén van de ingezette ambulances kreeg pech. De motor wilde niet meer starten en daarom is deze ambulance opgehaald door bergingsbedrijf Van Egeraat. Het slachtoffer is met een andere ambulance weggebracht.

De Oude Rijksweg is vanuit Kruiningen richting snelweg dicht. Het verkeer wordt omgeleid. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie is ter plaatse om sporenonderzoek te doen. Dit onderzoek is nog altijd gaande.

Diverse automobilisten hebben de afzetting op de Oude Rijksweg (N289) genegeerd. De verkeerspolitie heeft zeker één automobilist bekeurd. Hoe lang de afzetting nog gaat duren, is niet bekend. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse en er staat een veegwagen paraat omdat er brandstof en olie op het wegdek is gelekt.

Dinsdag vond op dezelfde kruising ook al een flinke aanrijding plaats.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. (24-8-2019 om 23:05)
Verschrikkelijke driesprong, komende van de snelweg is er één rijstrook welke aan het eind ( net voor de driesprong) veelal tegelijkertijd gebruikt wordt voor rechts en linsksaf slaand verkeer. De voertuigen staan dan naast elkaar op één rijstrook waar geen voorsorteervakken voor links en rechts zijn. Gevolg, als een voertuig links af wil slaan, wordt het zicht belemmerd door het voertuig wat rechts naast het linksaflaand voertuig staat. Willens en wetens persen deze rechtsafslaande voertuigen zich naast het linksafslaande verkeer. Desnoods half door de berm. Een rijstrookversmalling zou hier zeer welkom zijn en veel aanrijdingen kunnen voorkomen
Boy (24-8-2019 om 20:58)
Je hebt altijd van die verkeershufters.bekeuren die gasten!,
Cookie-instellingen beheren