Weerbericht:
Vannacht af en toe regen, overdag zonnige perioden maar koel
Verkeersinformatie:
Geen files

Afzetting genegeerd tijdens sporenonderzoek

Toegevoegd: 24-08-2019, 20.12 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Het sporenonderzoek naar het ernstige verkeersongeval op de Oude Rijksweg (N289) bij Kruiningen is nog altijd bezig. Niet iedereen respecteert echter de wegafzetting en daarom schrijft de politie bekeuringen.


Een motorrijder kwam rond 16.30 uur bij de op- en afrit van de A58 in botsing met een personenauto. Bij het ongeluk is ook een tweede personenauto betrokken maar vermoedelijk is deze alleen geraakt door het slachtoffer. De motorrijder is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Over zijn/haar huidige toestand is niets bekend.

Eén van de ingezette ambulances kreeg pech. De motor wilde niet meer starten en daarom is deze ambulance opgehaald door bergingsbedrijf Van Egeraat. Het slachtoffer is met een andere ambulance weggebracht.

De Oude Rijksweg is vanuit Kruiningen richting snelweg dicht. Het verkeer wordt omgeleid. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie is ter plaatse om sporenonderzoek te doen. Dit onderzoek is nog altijd gaande.

Diverse automobilisten hebben de afzetting op de Oude Rijksweg (N289) genegeerd. De verkeerspolitie heeft zeker één automobilist bekeurd. Hoe lang de afzetting nog gaat duren, is niet bekend. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse en er staat een veegwagen paraat omdat er brandstof en olie op het wegdek is gelekt.

Dinsdag vond op dezelfde kruising ook al een flinke aanrijding plaats.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (25-8-2019 om 14:26)
Stelletje zwakzinnige horken die alsnog proberen er langs te wurmen; dikke, maar dan ook echt een dikke prent geven. Nog beter: spijkermatten op de weg leggen! Dan kost het hun ook nog 4 extra nieuwe banden!
Albert (25-8-2019 om 13:42)
@W wees blij dat die rijstrook dubbel gebruikt wordt. Anders is er bijna helemaal geen doorstroming meer en wordt de file op de afrit en daarna vluchtstrook nog langer met als gevolg grote re ongevallen op de A58. Er moet daar gewoon een rotonde komen en ze hadden de kruising met de zanddijk niet naar de huidige manier moeten aanpassen
Boris (25-8-2019 om 13:25)
@ W. Als je goed kijkt zie je dat de auto vanaf de andere kant is gekomen en gewoon niet goed heeft gekeken voordat hij linksaf de snelweg op wilde. Daarentegen als je gewoon goed op let kun je er makkelijk met zijn 2en links en rechtsaf slaan in de situatie die jij schetst.
gem reimerswaal schuldig aan! (25-8-2019 om 12:09)
Schuld van die waardeloze gemeente Reimerswaal. 1,5 jaar geleden halen ze alles op de schop, en passen t niet juist aan. Er zit daar 1 of andere klootzak van verkeer, die niks stapt hoe t werkt. Er moet daar een rotonde komen, of een extra rijstrook naar Yerseke toe. Elke dag rond half 5 is het daar file. Omdat al het verkeer vanuit Yerseke de snelweg op moet. Men kan amper oversteken enz. Er zijn daar al zoveel ongelukken gebeurt. Ze snappen er geen kut van. Moet er eerst een dode vallen willen ze t gaan aanpasse? Soms rijden ze er zo hard. Bovenaam hebben ze haaietanden gezet. Waarom? Er komt amper verkeer vanuit de Zandweg. Ze hadden dit moeten aanpakken. Dombo.s bij gemeente. . Ongeloofelijk. Luie ambtenaars. Met hun regels en wetjes.
Boy (25-8-2019 om 12:00)
W. Je hebt helemaal gelijk. Iemand waar ik t echt mee eens ben.
AD. (25-8-2019 om 11:57)
Een langdurig onderzoek is hier niet nodig lijkt mij want iedereen kan zien dat de auto de motor over het hoofd heeft gezien bij het afslaan maar de automobilist is er vreemd en heeft dus meer aandacht voor de borden dan voor het overige verkeer en ja een belg in een grote auto is nou ook niet zo,n goeie combinatie
Cookie-instellingen beheren