Weerbericht:
Volop zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Forse schade en gewonde bij ongeluk Deltaweg

Toegevoegd: 25-08-2019, 15.47 uur
Bij de aanrijding ontstond ook behoorlijk wat blikschade.
Bij de aanrijding ontstond ook behoorlijk wat blikschade.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Op de Deltaweg (N256) bij Wilhelminadorp is zondagmiddag één persoon gewond geraakt. Er ontstond behoorlijk wat schade.


Twee personenauto's en een personenbusje kwamen rond 14.00 uur met elkaar in botsing tussen de stoplichten op de kruising met de Langeweg en de brug Kats. Een Duitse Volvo raakte door de aanrijding zwaar beschadigd. Alle drie de voertuigen werden getakeld door De Moor.

Een ambulanceteam heeft de gewonde overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (25-8-2019 om 20:05)
we kunnen de gemeente wel de schuld geven van al deze ellende maar het zijn de automobilisten die aan het stuur zitten het zal wel een grote drukte geweest zijn maar dit is zo dicht na het verkeerslicht dat het heel goed mogelijk is een bestuurder met veel haast ? die dacht dat oranje licht dat red ik nog wel maar als het verkeer aan de andere kant moet stoppen dan kunnen dit soort aanrijdingen het gevolg zijn m a w OPLETTEN is de boodschap
Niet zo Ko rupt (25-8-2019 om 20:05)
Aan Ko Rupt, U slaat onzin taal uit. De weg is eigendom van de provincie en deze gaat hier ook over. Zoals in eerdere artikelen van de pzc te lezen is wordt er onderzaak gedaan naar beste oplossing voor deze weg. Bovendien is wekelijks zware ongelukken overdreven. Dat er actie moet worden ondernomen voor deze weg ben ik wel met uw eens.
Kees (25-8-2019 om 17:47)
Ja met dit soort dagen zitten de wegen in Zeeland bomvol en gebeuren er vaak aanrijdingen. Het is ook goed te zien dat een Volvo die de veiligste auto is een klap als deze toch niet aankan. Het is wel een oude Volvo maar normaal zijn het net pantserwagens met stalen balken in de portieren. De doelstelling is wel nooit meer een dodelijk slachtoffer in een Volvo vanaf 2020?
Ko Rupt Zeeland (25-8-2019 om 16:41)
en na het zware ongeluk van vorige week blijft de gemeente goes gewoon ontkennen dat het daar levensgevaarlijk is en zeggen voorlopig hun geld te blijven steken in peperdure vastgoedontwikkelingen waar ze miljonairs van worden. Uw veiligheid ? daar lachen ze u in uw gezicht voor uit. U stemt toch ook weer op ze ? In hun programma, wekelijks zware ongelukken, toppie !