Weerbericht:
Vrij veel bewolking en van tijd tot tijd (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Discotheek in Goes ontruimd na brand

Toegevoegd: 01-09-2019, 04.54 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - In discotheek El Toro aan de Oude Vismarkt in Goes is in de nacht van zaterdag op zondag brand uitgebroken. Alle vierhonderd bezoekers moesten het pand verlaten.

De brand werd rond 02.15 uur ontdekt in de tussenruimte bij rookruimte van het pand. De brandweer heeft het plafond moeten slopen om bij de brandhaard te kunnen. Er werden twee blusvoertuigen en een ladderwagen ingezet.

De ontruiming van het pand verliep volgens de eigenaar rustig en er was geen paniek. Er raakte niemand gewond. Bezoekers van de discotheek die op straat stonden konden later hun jas onder begeleiding via de voorzijde ophalen.

Rond 04.00 uur liet de brandweer weten dat de brand onder controle was. Een kwartier later gaf men het sein brand meester. Er ontstond aardig wat schade in het pand. Stichting Salvage is opgeroepen om de ondersteunen bij de afhandeling van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750