Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 79 km

Kleine brand in Arnemuidense garagebox

Toegevoegd: 26-12-2003, 10.52 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ARNEMUIDEN - Vrijdagochtend kreeg de alarmcentrale rond 06:25 uur de melding dat er iets zou branden bij een woning aan het Oostgat in Arnemuiden. Al snel kwamen meerdere meldingen binnen dat er brand zou zijn.

 

Daarop werd de brandweer van Arnemuiden gealarmeerd. Zij kregen via hun piepers de melding "Brandalarm prio 1, Oostgat Arnemuiden". Inmiddels werd duidelijk dat er iets in brand stond in een garagebox, omdat niet geheel duidelijk was of de garage zelf in brand stond werd naast de Arnemuidense tankautospuit 4534 ook de Middelburgse ladderwagen 4550 opgeroepen.

 

Eenmaal ter plaatste bleek dat er in en bij de garage zaken in brand stonden. De brandweer heeft deze geblust met twee stralen hoge druk. Zij gaven het sein "kleine brand". Het personeelsbusje 4510 is ook ter plaatse geweest, evenals de politie. De Officier van Dienst luisterde de meldingen mee. 

 

Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk. De auto en de garage raakten bij de brand beschadigd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren