Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Ongevallen door oliespoor in Terneuzen

Toegevoegd: 04-09-2019, 17.10 uur
Ongevallen door oliespoor in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen zijn woensdagmiddag meerdere ongelukken gebeurd doordat er olie op het wegdek terecht was gekomen. Eén persoon zou gewond zijn geraakt.

Bij de kruising van de Rooseveltlaan en de Katspolderlaan gingen rond 14.35 uur twee bromfietsers onderuit. Een stukje verderop, bij de kruising met de Van Kinsbergenlaan was rond 15.15 uur ook een ongeluk. Volgens de politie kwamen meerdere personen ten val maar informatie over gewonden is er niet. Op Twitter wordt echter wel melding gemaakt van één persoon die naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

De gemeente Terneuzen heeft via Twitter laten weten dat zij het wegdek gaat reinigen. Wie het oliespoor veroorzaakt heeft, is vooralsnog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750