Brandje op zolder van woning Tholen

Toegevoegd: 15-09-2019, 00.32 uur

De brandweer bij de woning in Tholen.
De brandweer bij de woning in Tholen.
1
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - De brandweer is zaterdagavond uitgerukt voor een brand op een zolder van een woning aan de Kuipersdreef in Tholen.

De melding van de brand kwam omstreeks 18:25 binnen en kort hierna schaalde de brandweer op naar middelbrand. Er rukten twee blusvoertuigen en een hoogwerker uit. Het tweede blusvoertuig en de hoogwerker zijn uiteindelijk niet meer ingezet. De brand bleek te woedden op de zolder van de woning en kon snel worden geblust.

De zolder heeft door de brand flinke schade opgelopen. Stichting Salvage zal ter plaatse komen voor de afhandeling van de schade. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750