Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto op zijn kant na ongeluk Axel

Toegevoegd: 15-09-2019, 10.08 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Op de Magrette in Axel is vanmorgen een automobilist de controle over zijn voertuig verloren en op zijn kant terecht gekomen.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 08.45 plaats toen de bestuurder bij een wegversmalling met verkeersdrempel rechtdoor reed. De auto kwam op zijn kant tot stilstand. Er is een ambulance opgeroepen, maar voor zover bekend kon de bestuurder zichzelf in veiligheid brengen en raakte hij niet gewond.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse en ook de netbeheerder is ingezet om een omvergereden lantaarnpaal af te koppelen van het energienet. Als deze spanningsloos is zal de auto worden weggesleept. De weg is tijdens de afhandeling van de aanrijding afgesloten voor het verkeer, dit wordt ter plaatse omgeleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (16-9-2019 om 19:42)
Dat is knap, je mag daar maar 30 km/h.
Cookie-instellingen beheren