Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Proces-verbaal bij reanimatie Vlissingen

Toegevoegd: 17-09-2019, 17.09 uur
De reanimatie vond maandag plaats bij het Scheldeplein.
De reanimatie vond maandag plaats bij het Scheldeplein.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandag bij de medische noodsituatie in het centrum van Vlissingen een proces-verbaal uitgedeeld aan iemand die zich vervelend gedroeg en vervolgens niet wilde identificeren.

Bij het Scheldeplein had rond 14.25 uur iemand dringend medische hulp nodig. De politie schrijft op social media dat er sprake was van een reanimatie en dat dit veel bekijks trok. “Zodanig veel dat we met hulp van handhavers van de gemeente Vlissingen en zelfs toegesnelde supermarktmedewerkers mensen op afstand moesten houden”, aldus de politie op Facebook.

“Eén persoon gedroeg zich zo opdringerig dat we hem verzochten weg te gaan. Tot onze grote verbazing weigerde de persoon dit. Stel je voor: je hebt net iemand gereanimeerd en het volgende moment staat er een persoon voor je die zich enorm respectloos gedraagt. Ja, ook wij moeten dan even tot 10 tellen…”, aldus de politie.

De persoon in kwestie, een 77-jarige Vlissinger, wilde zich niet identificeren. Hem werd daarom een proces-verbaal aangezegd. De patiënt werd met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Hoe het nu met hem/haar gaat, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem schot (20-9-2019 om 04:04)
tot 10 tellen? meteen de lange lat hanteren. in nederland wordt zelden meteen ingegrepen. van respect voor slachtoffers en hulpverleners is weinig te merken. paar flinke meppen zijn zeker op zijn plaats.
Robert (19-9-2019 om 17:36)
De Politie had gewoon even met de gummi knuppel zijn verstand moeten activeren..... Ze doen over het algemeen goed werk, maar laten het vaak veel te lang doorgaan, zo verlies je respect door eigen handelen Je kunt ook te tolerant zijn, Kijk eens bij wegmisbruikers hoever die jonge gastjes blijven zuigen en ze komen er gewoon mee weg Oud of jong direct ingrijpen,dit is ook mede verantwoordelijkheid betuigen tegen de verloedering in Nederland. De politie is je vriend niet, daar moet je van wegblijven .... Gedraag je normaal...
Ben (18-9-2019 om 19:09)
77 jaar SCHAAM U DIEP Waar gaan we naar toe op deze wereld. Straks bij iedere reanimatie standaard een peloton M.E. VOOR DE HULPVERLENERS EN HET WINKELPERSONEEL NEEM IK MIJN PET MET EEN DIEPE BUIGING AF
Jaap (18-9-2019 om 11:24)
Pepperspray en/of wapenstok gebruiken.
kees (18-9-2019 om 07:18)
Wat een droeftoeter. Wijsheid komt blijkbaar niet altijd met de jaren.
Jan de filatroop (17-9-2019 om 21:30)
Zulke misselijke toestanden kan je alleen maar met argusogen bekijken.wekelijks hoor/zie je zulke taferelen in het nieuws.er zijn zeker ook behulpzame omstanders.maar toch weer 1 persoon die zich misdraagt..walchelijk!!