Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 33 km

Flinke schade bij botsing Oude Rijksweg Rilland

Toegevoegd: 06-10-2019, 17.38 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Twee personenauto’s zijn zondagmiddag zwaar beschadigd geraakt bij een verkeersongeval op De Oude Rijksweg (N289) bij Rilland. Niemand raakte gewond.


De auto’s, waarvan één met Belgisch kenteken, kwamen rond 16.00 uur met elkaar in botsing ter hoogte van de kruising met de Hagedijk en het Middenhof. Na de melding werd ook de ambulancedienst opgeroepen maar na onderzoek bleek geen van de betrokkenen mee te hoeven naar het ziekenhuis.
 
Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de Belgische auto opgehaald. Kuzee kwam ter plekke om het andere voertuig te takelen. De politie leidde het verkeer samen met een weginspecteur van de Provincie Zeeland langs de ongevalslocatie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (6-10-2019 om 19:23)
TOevallig zag ik de sleepwagen rijden op de A58 met die blauwe auto erop, ik vroeg mij nog af wat er gebeurd kon zijn. Goed kapot was die wagen wel!
Cookie-instellingen beheren