Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Personen gered uit brandende woning Axel

Toegevoegd: 12-10-2019, 01.44 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Meerdere personen zijn vrijdagavond door de brandweer en politie uit een brandende woning in Axel gered.


Rond 23.30 uur ontstond er in een woning aan de Oranjestraat brand. Omdat er nog meerdere mensen binnen waren, schaalde de brandweer op naar een middelbrand. Er rukten twee blusvoertuigen en een hoogwerker uit.

Toegesnelde agenten hebben twee personen uit de woning gehaald. Een derde is door de brandweer naar buiten gebracht. Er raakte niemand gewond. De brand kon snel worden geblust, waarna de woning is geventileerd. Ook de naastgelegen woning is door de brandweer gecontroleerd.

Door de brandweer is een oven naar buiten gebracht. Mogelijk is de brand hierin ontstaan. Over de omvang van de schade is verder niks bekend, de bewoners konden weer terug in hun woning.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren