Weerbericht:
Vannacht brede opklaringen, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Onderzoek overleden persoon Vlissingen

Toegevoegd: 18-10-2019, 17.22 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie onderzoekt een overlijden bij een flatgebouw aan de Troelstraweg in Vlissingen.

De melding van het incident kwam rond 16.00 uur binnen. Er werden vrijwel direct twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen maar helaas bleek het slachtoffer al te zijn overleden. Diverse politie-eenheden en ook de brandweer spoedden zich ter plekke. De omgeving werd direct afgezet met linten. Inmiddels zijn schermen geplaatst.

​Een woordvoerder van de politie kon vanmiddag nog niet zeggen wat er precies was gebeurd. Er zal nader onderzoek worden verricht. De straat bij de flat was tijdelijk dicht vanwege de aanwezigheid van de hulpverleningscontainer van de brandweer maar deze is inmiddels weer vrijgegeven.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750