Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote controle op bedrijventerrein Kapelle

Toegevoegd: 22-10-2019, 14.53 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op bedrijventerrein De Smokkelhoek in Kapelle vindt momenteel een grote controle plaats. Volgens de PZC is er één arrestatie verricht.


Er zijn verschillende bedrijven bezocht. De aanhouding vond plaats bij een onderneming aan de Ambachtsweg maar nu wordt gecontroleerd bij de Kloosterweg. Medewerkers van de gemeente Kapelle werken bij de controle samen met collega's van de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland, het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit, de Belastingdienst en de politie.

Of er concrete aanwijzigingen waren die ten grondslag liggen aan de controles, is niet bekend. Volgens de PZC is er bij de Ambachtsweg zeker één aanhouding verricht. Op basis van welke verdenking(en) dat gebeurde, is niet duidelijk.

Criminaliteit
Begin deze maand kwam het Kapelse bedrijventerrein ook al in het nieuws. Toen werd een illegale sigarettenfabriek opgerold. In een pand aan de Handelsweg stonden 71 dozen met in totaal ongeveer 10.000 kilo ruwe tabak. Ook werden destijds verspreid over 321 dozen in totaal zo'n 1.490.000 sigaretten gevonden.

Maadag 18 maart werd in Kapelle een inval gedaan nadat een cocaïne-transport was onderschept dat bestemd was voor een bedrijf in Kapelle. Er werden toen veertien arrestaties verricht.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marianne (22-10-2019 om 15:05)
Het heet niet voor niets "De Smokkelhoek"
Cookie-instellingen beheren