Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Auto botst tegen boom bij Koudekerke

Toegevoegd: 24-10-2019, 09.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

KOUDEKERKE - Bij een eenzijdig ongeluk in Koudekerke is donderdagmorgen een auto tegen een boom gebotst.


De aanrijding vond even voor 08.00 uur plaats op de Middelburgsestraat (N660). De bestuurder raakte vermoedelijk de controle over zijn voertuig kwijt waarna hij met de zijkant van zijn auto tegen een boom botste. De auto kwam vervolgens op de weg tot stilstand.

Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar of er iemand gewond is geraakt is niet bekend. Bergingsbedrijf Van Halst heeft het voertuig weggesleept. De weg was korte tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (24-10-2019 om 14:31)
Klei kan ook de oorzaak zijn! overigens tussen seroos en meliskerke staan overal bordjes pas op slipgevaar. Als je daar rekening mee houdt door de snelheid aan te passen dan word je door de medeweggebruiker niet in dank afgenomen, sterker nog dan word je gekleefd of ingehaald en laten ze je merken dat jij niet normaal rijdt door je af te snijden.
Rick (24-10-2019 om 13:05)
Het valt ook niet mee om een auto op een 60 km. weg heelhuids door een bocht heen te krijgen, zeker als het zo'n scherpe bocht is als deze.....;-) Het type chauffeur herkent men trouwens vaak aan de bandjes.
Cookie-instellingen beheren