Gesignaleerde man aangehouden in Vlissingen

Toegevoegd: 30-10-2019, 22.47 uur

Gesignaleerde man aangehouden in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - In Vlissingen is vandaag een man aangehouden die gesignaleerd stond en nog een gevangenisstraf uit moet zitten.

De man, een 25-jarige Groninger, stond gesignaleerd voor meerdere onherroepelijke vonnissen in verband met niet uitgevoerde taakstraffen. Hij had nog een celstraf openstaan van in totaal 138 dagen.

De wijkagenten van Vlissingen laten via social media weten dat de man deze in Zeeland uit zal zitten.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (31-10-2019 om 13:30)
@Japie, hoezo welkom bij de rest van Vlissingen?? Ik ben het eens dat dit de gemeente geld kost maar om nu heel Vlissingen over 1 kam te scheren....beetje kortzichtig.
Japie 12 (31-10-2019 om 11:49)
Nou lekker slim, na zijn straf ( of nu al uitkering in detentie ) gat hij naar Orionis en weer een bijstandtrekker erbij die nooit meer hoeft te werken door zijn negatieve VOG ! Dan krijgt hij ook nog een woning toegewezen want als minderheid heeft hij daar recht op en via bijzondere bijstand krijgt hij huisraad.. Dus het kost de gemeente Vlissingen ongeveer 150.000 euro in totaal tot zijn pensioen want zulke mensen gaan noooooit werken... Welkom bij de rest in Vlissingen.. Daarom hebben die gasten geen angst voor misdaad, er word niet zwaar gestraft !
Erik mulder (31-10-2019 om 06:27)
"WELKOM "In "Hotel" Torentijd..... Voor de gevarieerde maaltijdenservice, sportmogelijkheden en openingstijden werkplaats, ( bijvoorbeeld om een zaag te maken) raadpleeg de bewaking, of kijk op ons Internet.... ;-)